برگزاری نشست علمی در مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ |
نشست علمی با حضور آقای دکتر عبدالرضا مقدسی متخصص نورولوژی و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات MS بیمارستان سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه ایران برگزار شد. محور سخنرانی در خصوص بیماری NMO (Neuromyelitis Optica Syndrom Disorder) بود. NMO از دسته بیماری های التهابی خود ایمنی سیستم عصبی است که تظاهرات بالینی آن شبیه بیماری MS می باشد. در این نشست درخصوص تشخیص های افتراقی بیماری MS و NMO توضیحاتی داده شد. همچنین درخصوص پیش آگهی، درمان و فرصت های پژوهشی در حوزه  این بیماری بحث و تبادل نظر شد. در ادامه ایشان عنوان کردند امروزه پیشرفت های بسیار خوبی در خصوص این بیماری در ایران صورت گرفته است و به نظر می رسد پژوهش در این زمینه از پتانسیل بالایی برخوردار می باشد. در پایان ایشان به سوالات اعضای هیات علمی پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 2248 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر