سخنرانی دکترسید بهنام الدین جامعی ریاست محترم مرکز تحقیقات نوروساینس در اولین تداکس پزشکی کشور در مشهد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |
اولین تداکس پزشکی کشور در تاریخ ۵/۷/۹۸ در هتل پارس مشهد برگزار گردید این رویداد که اولین   تداکس در حوزه پزشکی(Medical TEDx)  می باشد توسط گروه مهندسی باران حمایت مالی و اجرایی شده است. در این رویداد که از ساعت ۱۷ لغایت-۲۰ در محل سالن اجتماعات هتل پارس مشهد برگزار گردید پنج سخنرانی در حوزه پزشکی توسط اساتید مدعو ارایه گردید.   دکتر جامعی ریاست مرکز تحقیقات نوروساینس دانشگاه علوم پزشکی ایران  که به دعوت گروه باران و کمیته اجرایی – علمی اولین تداکس پزشکی برای شرکت در این مراسم  دعوت شده بودند ،موضوع خود تحت عنوان نورواتیک را ارائه نمودند. بر اساس نظر کمیته اجرایی این رویداد و بر مبنای فیدیک شرکت کنندگان ، ارائه دکتر جامعی  چالش برانگیز و مورد توجه و استقبال حاضرین در جلسه که از گروه های مختلف حوزه علوم پزشکی در مراسم شرکت کرده بودند قرار گرفت . سایر سخنرانی ها در حوزه های درمان سلولی ، کاربرد نوروپروتز در درمان عصر دیجیتال در دندانپزشکی و کاربرد هیپنوتیزم در جراحی بود. گروه مهندسی باران تداوم تداکس پزشکی را در برنامه کاری خود قرار داده است. و مرکز تحقیقات نوروساینس دانشگاه علوم پزشکی ایران بعنوان همکار علمی با ان گروه همکاری خواهد نمود.

دفعات مشاهده: 1456 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر