تفاهنامه همکاری مرکز تحقیقات علوم اعصاب و دانشکده داروسازی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/10/19 |
در تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ طی جلسه مشترک هیئت رئیسه دانشکده داروسازی به ریاست جناب آقای دکتر داودی با ریاست مرکز و اعضای شورای پژوهشی مرکز تحقیقات علوم اعصاب که در محل دانشکده تشکیل گردید، تفاهم نامه همکاری مشترک بین این دو مرکز دانشگاهی به امضا رسید که بر مبنای این تفاهم نامه، دانشکده داروسازی و مرکز تحقیقات علوم اعصاب در بحث ارتقاء سطح فعالیت های مشترک آموزشی و پژوهشی با یکدیگر همکاری مینمایند. بهره برداری مشترک از امکانات آموزشی و پژوهشی و همچنین توانمندی های علمی اعضای هیات علمی در این تفاهم نامه مورد تاکید قرار گرفته است. در طی این دیدار اعضای مرکز از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشکده داروسازی بازدید کردند.

دفعات مشاهده: 19 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر