۲۰ ژن جدید در ارتباط با اختلالات دوقطبی مشخص شدند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۵ |
مطالعه انجام شده بر روی ۵۰،۰۰۰ بیمار دارای اختلالات دوقطبی در ۱۴ کشور به محققان کمک کرد تا ۲۰ ریسک فاکتور ژنتیکی مرتبط با اختلالات دوقطبی را مشخص نمایند. همچنین ۸ عد از این ژن ها با افزایش خطر شیزوفرنی همراه هستند. اوتیسم و بی اشتهایی عصبی نیز با افسردگی دو قطبی ارتباط دارند.
افزایش میزان مرگ و میر مرتبط با اختلالات دوقطبی موجب شده تا این بیماری یک مشکل سلامت عمومی اصلی و مشارکت کننده در بار بیماری جهانی شود. مشخص شدن ژن های مرتبط با آن به تشخیص اهداف درمانی برای درمان و پیشگیری از آن کمک خواهد کرد.
اختلال دوقطبی یک بیماری روانشناختی است که تقریباً ۶۰ میلیون نفر در جهان و ۱۰ میلیون نفر در آمریکا با آن دست به گریبان هستند. بر خلاف سایر بیماری ها، اختلال دوقطبی بر مردان، زنان و افراد در همه گروه های قومی بطور مساوی تأثیر می گذارد. با اینکه اثبات شده است که عوامل محیطی و ژنتیکی در بروزاین بیماری نقش دارند، علت دقیق اختلالات دوقطبی هنوز کاملاً مشخص نشده است.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر