برگزاری جلسه سخنرانی ریاست محترم مرکز در دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان Neuroethics

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۸ |
در روز سه شنبه مورخ ۹۷/۱۲/۰۷ جلسه ژورنال کلاب گروه فیزیولوژی دانشگاه تربیت مدرس با موضوع نورواتیک و با سخنرانی جناب آقای دکتر جامعی، به دعوت آن گروه بعنوان سخنران ویژه  برگزار گردید. در این جلسه تاریخجه اخلاق در پزشکی به ویژه در زمینه تحقیقات نوروساینس در جوامع و فرهنگ های مختلف و ابعاد و ملزومات آن مورد بحث قرار گرفت  و در انتهای جلسه به پرسش و پاسخ پرداخته شد. سپس با هماهنگی مدیر محترم گروه فیزیولوژی آن دانشگاه، بازدیدی از تمامی آزمایشگاههای مرتبط با حوزه علوم اعصاب به عمل آمد و به طور ضمنی توافق گردید فعالیت های مشترک تحقیقاتی بین این مرکز و آن گروه در آینده انجام پذیرد.

دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر