استفاده بیش از حد رسانه های اجتماعی با اعتیاد به مواد مخدر قابل مقایسه است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۸ |
نتایج مطالعه ای که بتازگی انجام شده است حاکی از آن است که بین استفاده بیش از حد رسانه های اجتماعی و اختلال در تصمیم گیری که هنگام استفاده از مواد روانگردان رخ می دهد، ارتباط وجود دارد
تصمیم گیری نادرست از ویژگی های بارز افراد معتاد به مواد مخدر و قماربازان می باشد. نتایج بدست آمده از تحقیقی که اخیراُ در دانشکاه ایالتی میشیگان انجام شده است نشان داده که بین استفاده از رسانه های اجتماعی و تصمیم گیری های مخاطره آمیزو نادرست ارتباط وجود دارد.
حدود یک سوم ساکنین کره زمین از وسایل ارتباط جمعی اجتماعی استفاده می کنند و برخی از این افراد دارای استفاده نادرست و بیش از حد آن می باشند. غالباُ افراد مبتلا به سوء مصرف مواد دچار ضعف در تصمیم گیری هستند. این افراد معمولاُ از اشتباهات خود درس نگرفته و بطور مرتب دچار اشتباه می شوند. مطالعه مذکور بر روی ۷۱ نفر انجام شده و وابستگی روحی روانی افراد به فیس بوک بررسی شده است. نتایج مطالعه مشابه نتایج بدست آمده  از معتادان به کوکائین، مت آمفتامین و نیز معتادان به قمار است.
با توجه به رشد روزافزون استفاده از رسانه های اجتماعی و داشتن فواید و مزیت های بسیارآنها، محققان توصیه می کنند تا بر جنبه های تاریک استفاده از آنها نیز توجه کافی شود.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر