سمینار یک روزه توازن ذهن و تنفس دیافراگمی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۶ |
با همکاری مرکز تحقیقات علوم اعصاب در مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۶ سمینار یک روزه تحت عنوان " توازن ذهن و تنفس دیافراگمی" با مشارکت اساتید، همکاران و دانشجویان داخل و خارج از دانشگاه در سالن آمفی تاتر کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار گردید. هدف از این همایش یک روزه، آشنایی با مبانی پایه نوروبیولوژی یوگای علمی و کاربرد آن در روش های درمانی مکمل بود . گستردگی روش های کمک کننده درمانی که تحت عنوان درمانهای مکمل شناخته میشوند در جوامع پیشترفته و در حال توسعه، ضروری بودن پایه های یوگای علمی را ایجاب نموده است. در این سمینار مبحث یوگای علمی و کاربرد های آن از دیدگاه علوم اعصاب مورد بررسی قرار گرفت. سخنران اصلی این سمینار جناب آقای دکتر اسلامی بودند که مبانی یوگای علمی را مطرح نموده و ارتباط بین توازن ذهن و شکل صحیح تنفس را بصورت تئوری مطرح نمودند و سپس در غالب یک فعالیت عملی کارگاه ادامه یافت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 332 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر